- Communicatie aanscherpen, Message Creator -

Snap the Moment

Icoon duurtijd

2 - 3 uur

Icoon deelnemers

10 - 500

Snap the Moment – het creëren van een Stop Motion Video – staat garant voor een hoge dosis creativiteit, entertainment en FUN. De ideale ingrediënten voor een geslaagde teambuilding!

De teams (6 – 8 personen) brainstormen over een scenario, storyboard, welke accessoires… en zijn tevens de sterren van de video.

Wat gaan jullie verfilmen? Dat bepaal je zelf. Een eigen commercial of newsflash. Een comedy, horror of action movie? Fictie of bedrijfsgebonden? Het kan allemaal.

Waarom kiezen voor Snap the Moment als teambuilding?

Bedrijven die voor Snap the Moment kiezen, willen meestal een boodschap overbrengen. Dit kan de strategische focus voor het bedrijf voor volgend jaar zijn (samenwerking, afstemming, gaan voor groei) of een verbinding met de bedrijfswaarden. De creatie van een stop motion rond dit thema helpt om de boodschap te verankeren.

Bedrijven kiezen deze activiteit ook omdat het zo leuk is om te doen!

Wist je dat...

Snap the Moment is vergelijkbaar met Make a Film in One Day. Het verloop van Snap the Moment is echter wat eenvoudiger, waardoor de klemtoon komt te liggen op het inhoudelijke verhaal (scenario en storyboard) en minder op technische aspecten van het maken van een film. Andere voordelen zijn o.a. de duurtijd van het filmen, de montagetijd en… kostenreductie.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven