Sales Hero

Taakbeschrijving

Yes! Moodmaker groeit en zoekt daarom een Sales Hero.

Je bent een sterke persoonlijkheid. Zo iemand die weet dat hij/zij moet en zal scoren. Je weet dat elke business draait rond de Klant.

Drempelvrees is je totaal vreemd. Prospectie en deals binnenhalen is waar jij voor leeft. Je bent extreem communicatief (NL – FR – ENG) en extravert, zo weet je als geen ander klanten warm te maken voor onze teambuildings. Heb je een eerste werkervaring (1 – 3 jaar) in sales achter de rug, dan trek je zeker onze aandacht.

Maar let op. Moodmaker is geen doorsneebedrijf die doorsneediensten levert en dus willen we ook geen doorsneemedewerkers. We verwachten WOW van elke medewerker.

Als Moodmaker moet je jezelf kunnen overstijgen, buiten de lijntjes kleuren en innovatief uit de hoek komen. We moedigen je aan om nieuwe zaken uit te proberen, om de verwachtingen te overtreffen.

We geloven dat elke Moodmaker meer in zijn mars heeft dan hij/zij zelf beseft. We geloven in een sterke can do mentaliteit, waarbij er geen genoegen wordt genomen met antwoorden als “neen” of “dat is onmogelijk”.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Neem dan zeker snel contact op.

Iets voor jou?

Is deze job iets voor jou? Solliciteer hier en waag je kans!

    Solliciteren

    Schrijf je in op onze nieuwsbrief

      Inschrijven