Event Producer

Taakbeschrijving

Werken bij Moodmaker is zonder meer FUN. Dat kan niet anders, want om FUN te kunnen geven aan je deelnemers, moet je eerst zelf FUN in je job ervaren.

Event Producer is een heel veelzijdige job waarbij je één en ander moet regelen worden. Locaties en leveranciers gecontacteerd, planningen opgemaakt,… Administratief ben je snel en zorgvuldig. Dit moet ook wel, want Moodmaker voert per jaar zo een 270 events uit.

De dag van het event ben jij de Master of Ceremony. Je begeleidt op aangename wijze onze teambuildings. Je neemt de deelnemers mee in het verhaal van de teambuilding en weet de opdrachten goed uit te leggen. Steeds met oog voor entertainment.

Samen met de andere Moodmakers zorg je voor een vlekkeloos, grandioos en sfeervol event. Uw hoogste doel is van de teambuilding een happy day te maken. Voor en na de teambuildingactiviteit sta je in voor de op- en afbouw.

Profiel

Een “Moodmaker” laat zich het best omschrijven als enthousiast, sociaal, no-nonsense en optimist. Je bent extreem communicatief en hebt geen schrik om ook voor een grote groep te spreken. Je blijft naar je klanten altijd open en hartelijk. Net zoals naar je collega’s. Je staat stevig met je voeten op de grond, maar bent niet bang om je nek uit te steken.

Je spreekt heel goed Frans en Engels.

Een teambuilding begeleiden vergt, naast het brengen van sfeer, ook enige fysieke activiteit. Materialen moeten klaargelegd, bestelwagens geladen. Weet dat fysieke activiteiten eigen zijn aan de job.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Iets voor jou?

Is deze job iets voor jou? Solliciteer hier en waag je kans!

    Solliciteren

    Schrijf je in op onze nieuwsbrief

      Inschrijven