- Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie -

High Performance

Icoon duurtijd

1.5 - 2 uur

Icoon deelnemers

20 - 200

High Performance vormt het kader voor een unieke teambuilding. Deze activiteit staat voor actief vermaak met hoog amusementsgehalte met de collega’s.
Als je goed kijkt, merk je dat kansen en opportuniteiten er zijn in overvloed. De vraag is dan natuurlijk : Wie grijpt die kansen? Jouw team? Of de concurrent?
Om kansen te grijpen voor je team, komt het erop aan om jouw Human Resources optimaal in te zetten, gebaseerd op individuele competenties.

Teams moeten de vaardigheden hebben om snel elkaars sterktes in te schatten, informatie te verzamelen en vervolgens te handelen om de best mogelijke resultaten te boeken, en dit alles terwijl ze het hoofd moeten bieden aan zware concurrentie.

Waarom kiezen voor High Performance als teambuilding?

Bedrijven die kiezen voor High Performance zijn voornamelijk op zoek naar een energieke outdoor teambuilding waar amusement, entertainment en kameraadschap het vooropgestelde resultaat is.

Gebruik maken van je competenties, verhoogt je motivatie. En gemotiveerde teams winnen de competitie.

Wist je dat...

Heel wat traditionele teambuildingactiviteiten hebben een rechtlijnig verloop: van A naar B en zo tot het einde. Dergelijke activiteiten gaan echter voorbij aan hoe moderne teams functioneren.

Moodmaker heeft High Performance ontwikkeld met het idee om de deelnemers een zo ruim mogelijke keuze te geven. Een teambuilding activiteiten met verschillende lagen waarbij deze teamactiviteit onvoorspelbaar is. De deelnemers moeten zich aanpassen aan de tactiek van de andere teams. Volg je bestaande wegen of baan je zelf een pad? Aan jou de keuze!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven