- Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie, Message Creator -

The Innovation Game

Icoon duurtijd

3 - 3.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 200

Innovatie? Wat is dat nu eigenlijk? Innovatie op de werkvloer is een beetje een modewoord geworden. Iedereen heeft het erover, maar hoe moeten we dit daadwerkelijk aanpakken en integreren binnen het bedrijf? Wat werkt wel en wat niet?

Misschien kan de wetenschap hier wat licht opwerpen. De Innovation Game is ontwikkeld om wetenschappelijke kennis omtrent innovatie op een efficiënte en leuke manier te vertalen naar de praktijk. De verschillende teams proberen hun eigen fictieve bedrijf zo innovatief en succesvol mogelijk te maken. Bij het nemen van de juiste beslissingen worden innovatiepunten verdiend. Met deze punten kunnen de teams hun bedrijf uitbreiden. Je kan het zo zot niet bedenken. Wat denk je van een fitnessruimte op het werk, een powernapruimte of zelfs een jacuzzi? Het is allemaal mogelijk. Wie zal het meest innovatieve bedrijf kunnen uitbouwen? Het team dat tijdens de Innovation Game de meeste punten heeft verdiend, wint en ontvangt een verrassing.

Na het spel houden we een korte debriefing en reflecteren we naar hun eigen bedrijf of werkplek en ontvangen ze een overzichtelijke hand-out met de hoogtepunten van het spel.

Kortom, kwalitatieve inzichten over innovatie, inspiratie en entertainment, allemaal in één spel.

 

Waarom kiezen voor de Innovation Game als businessgame?

Bedrijven die voor de Innovation Game als businessgame kiezen, zijn meestal op zoek naar een interactieve manier om kennis te verwerven en in dit geval over innovatie en de wetenschappelijke achtergrond ervan.

Deze teambuilding kan bovendien eindigen met een debriefing over het innovatie-aspect binnen jouw team en/of bedrijf.

Wist je dat...

Moodmaker ook de kaart van innovatie blijft trekken? We zijn voortdurend op zoek om innovatieve teamactiviteiten te ontwikkelen om enerzijds jullie als bedrijf vooruit te helpen in de zoektocht naar een oplossing voor bepaalde uitdagingen, anderzijds is het een manier om zelf te blijven groeien als bedrijf en als individu.

 

 

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven