- Just for Fun, Gezonde competitie, Online -

Online Teambuilding – The Pioneers

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

The Pioneers speelt zich in het thema van de ruimte en astronauten. Per team is iedere deelnemer in dezelfde 3D-ruimte. Alle informatie ligt open voor jullie. Toch gaan jullie zodanig moeten samenwerken om het juiste antwoord te vinden op de centrale vraag.

Hoe gaan jullie de juiste informatie verzamelen? Wie neemt welke taak op zich? Hoe vlot verloopt deze samenwerking? En hoe gaan jullie om met tijdsdruk?

Een online teambuilding met de extraatje meer: vernieuwend, spannend en natuurlijk, super plezant!

Waarom kiezen voor Pioneers als online teambuilding?

The Pioneers heeft een duurtijd van ongeveer 30 minuten en wordt daarom vaak gecombineerd met Mission to Mars. Zo heb je een online teambuilding van 1 tot 1,5 uur. Maar bovenal worden zo verschillende games mechanics gecombineerd.

Bedrijven die op zoek zijn naar de ultieme tool om het effect van samenwerken en probleemoplossend denken tijdens een virtuele game te meten en te evalueren, zijn met beide games op het juiste adres!

Wist je dat...

Het online platform waarop Codecrackers (en andere virtuele teambuilding activiteiten) draait, is ontwikkelt door een netwerk van Europese teambuilding agentschappen.

Ook Moodmaker is een drijvende kracht achter dit platform. Dit betekent dat we niet van externe ontwikkelaars afhankelijk zijn om het platform aan te passen of te voorzien van nieuwe features. Zo kunnen we nog beter inspelen op de noden van onze klanten.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven