- Gezonde competitie -

Online Teambuilding – The Pioneers

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

The Pioneers speelt zich af in een wereld van ruimtevaart en astronauten. Iedere deelnemer van een team bevindt zich in dezelfde 3D-ruimte, waar alle informatie voorhanden is. Er moet echter zeer goed worden samengewerkt om het juiste antwoord te vinden op de centrale vraag.

Op welke manier verzamelen de deelnemers de juiste informatie? Wie neemt welke taak op zich? Hoe vlot verloopt deze samenwerking? En hoe gaan de teamleden om met de tijdsdruk?

Een online teambuilding met dat tikkeltje meer: vernieuwend, spannend en vooral super plezant!

Waarom kiezen voor Pioneers als online teambuilding?

The Pioneers duurt meestal ongeveer 30 minuten en wordt daarom vaak gecombineerd met Mission to Mars. Zo krijg je een gecombineerde online teambuilding van in totaal 1 tot 1,5 uur. Bovendien is het een ideale manier om kennis te maken met verschillende game-mechanics!

Bedrijven die op zoek zijn naar de ultieme tool om tijdens een virtuele game het effect van samenwerken en probleemoplossend denken te meten en te evalueren, zitten met deze twee games gebeiteld!

Wist je dat...

Het online platform waarop Codecrackers (net als andere virtuele teambuilding activiteiten) draait, is ontwikkelt door een netwerk van Europese teambuilding agentschappen.

Ook Moodmaker is een drijvende kracht achter dit platform. Dat betekent dat we niet van externe ontwikkelaars afhankelijk zijn om het platform aan te passen of te voorzien van nieuwe features. Zo kunnen we nog beter inspelen op de behoeften en wensen van onze klanten.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven