Outdoor teambuilding tot 50 personen toegelaten

En dat we er klaar voor zijn! Het overlegcomité heeft op 5 maart 2021 beslist dat vanaf 1 april 2021 outdoor events tot 50 personen toegelaten zijn. Uiteraard dienen de afstandsre... Lees meer

Outdoor teambuilding tot 50 personen toegelaten

En dat we er klaar voor zijn! Het overlegcomité heeft op 5 maart 2021 beslist dat vanaf 1 april 2021 outdoor events tot 50 personen toegelaten zijn. Uiteraard dienen de afstandsregels en mondmaskerplicht gerespecteerd te worden.

Bij Moodmaker zijn we er klaar voor. Goesting om erin te vliegen en jullie de beste teambuilding ooit te laten beleven.

Welke activiteiten komen in aanmerking? Onze Schotse Highland Games zijn altijd een “schot” in de roos : iedereen in kilt, doedelzakspeler, whisky (indien gewenst) én uiteraard die typische Schotse uitbundige sfeer. Wil je het plaatje helemaal afwerken, boek dan ook de finale met schapen.

Ook de Zeepkistenrace is zonder meer uniek. Bouw, maak en pimp jullie eigen zeepkist. Nadien is er een heuse finale op snelheid. Durf jij de race aan te gaan?

Maar er zijn tal van andere mogelijkheden! Welke dan? Contacteer ons met jouw specifieke vraag, en wij zorgen voor een unieke invulling.

Tot gauw!

Meer lezen

Wellicht vind je deze artikels ook interessant:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven