- Energisers & Meeting breaks -

Animals on Mars

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 250

Animals on Mars is een innovatieve teambuilding, waarbij spelers samenwerken om tijdens verschillende missies uiteenlopende dieren naar Mars te sturen. Wat we daarvoor nodig hebben? Dieren, brandstof, raketten en … teamwork! De deelnemers spelen tijdens deze teambuilding de rol van kapitein, piloot, dierenarts of ingenieur.

Elke missie hebben de teams de kans om één dier naar Mars te sturen. Welk team slaagt erin om met succes een raket te lanceren en welk dier hebben ze gestuurd?

Op het einde van het spel krijgen de teams het uiteindelijke resultaat te zien van hun gezamenlijke inspanningen en ontdekken ze of ze in staat waren om hun gedeelde doel te bereiken: Mars transformeren van een koude woestijnwereld naar een biodivers paradijs.

Waarom kiezen voor Animals on Mars als teambuilding?

Animals on Mars wordt gekozen door bedrijven die op zoek zijn naar een leuke en korte activiteit, waarbij elk teamlid een individuele rol speelt en verantwoordelijk is voor de eigen acties. Tegelijk heeft Animals on Mars een gemeenschappelijk doel voor ogen, waardoor samen plannen en coördineren cruciale elementen zijn om succes te boeken.

Animals on Mars vertrouwt op strategische afspraken en zorgt voor een goede sfeer onder collega’s. Ideaal als ijsbreker, energizer of als (onboarding)activiteit om deelnemers met elkaar te laten kennismaken.

Wist je dat...

Meer en meer bedrijven zijn op zoek naar een korte, snel inzetbare activiteit om grote groepen ongedwongen te laten lachen en samenwerken.

Wij hebben ervoor gezorgd dat Animals on Mars ‘easy to learn, but hard to master’ is. Het concept is snel uitgelegd en er moeten strategische keuzes worden gemaakt. De graphics zijn bovendien heel indrukwekkend, wat het spel een extra dimensie geeft.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven