- Energizers & meeting breaks, Indoor -

Animals on Mars

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 250

Animals on Mars is een innovatieve teambuilding, waarin spelers samenwerken om in verschillende missies een ​​verscheidenheid aan dieren naar Mars te sturen. Wat hebben we hiervoor nodig? Dieren, brandstof, raketten en… teamwork! Teamleden nemen de rol van kapitein, piloot, dierenarts en ingenieur op zich.

Elke missie hebben de teams de kans om één dier naar Mars te sturen. Welk team heeft met succes een raket gelanceerd en welk dier hebben ze gestuurd?

Aan het einde van het spel zullen alle teams de uiteindelijke resultaten zien van hun gezamenlijke inspanningen, en of ze in staat waren om hun gedeelde doel te bereiken : Mars transformeren van een koude woestijnwereld naar een biodivers paradijs.

Waarom kiezen voor Animals on Mars als teambuilding?

Animals on Mars wordt gekozen door bedrijven die op zoek zijn naar een leuke, korte activiteit waarbij elk teamlid zijn individuele rol speelt en verantwoordelijk is voor zijn eigen acties. Animals on Mars heeft echter een gemeenschappelijk doel voor ogen en dus is het samen plannen en coördineren belangrijk om succesvol te zijn.

Animals on Mars vertrouwt op strategische afspraken en zorgt voor een goede sfeer onder collega’s. Ideaal als ijsbreker, energizer of als (onboarding) teambuilding activiteit om deelnemers met elkaar te laten kennis maken.

Wist je dat...

Meer en meer bedrijven zijn op zoek naar een korte, snel in te zetten activiteit om grote groepen ongedwongen te laten lachen en samenwerken.

We hebben ervoor gezorgd dat het spel ‘easy to learn, hard to master’ is. Snel uitgelegd en met strategische keuzes. De graphics zijn daarenboven bijzonder ontzagwekkend, wat het spel een extra dimensie geeft.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven