- Just for Fun, Gezonde competitie, Outdoor -

AR Citygame – Casa de Dinero

Icoon duurtijd

2 - 2.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 250

La Casa de Dinero is een AR (Augmented Reality) citygame. Je ontdekt de beste plekjes in de stad en tegelijk speel je een meeslepende game. Laat El Professor je leiden en plan je bankoverval zorgvuldig. Werk samen en maak geen fouten. De politie is alert en houd alles in de gaten.

Stressbestendigheid, oog voor detail, teamspirit, creativiteit en snelheid zijn maar enkele kenmerken die jullie groep typeren om zoveel mogelijk geld te veroveren. Kan jouw team deze spanning aan?

Gewapend met een tablet en een rugzak vol attributen ga je op stap doorheen de stad van jouw keuze. Via de AR technologieën werk je in de echte wereld, maar met virtuele elementen. Verzamel de nodige informatie en los de raadsels op. Hopelijk kan je de kluis kraken!

Waarom kiezen voor Casa de Dinero als teambuilding?

Veel van de bedrijven die Casa de Dinero als citygame boeken, willen een stadstour combineren met een unieke teambuildingervaring, vooral wanneer er collega’s uit het buitenland komen. Maar ook vele lokale bedrijven krijgen door deze citygame een nieuwe en frisse kijk op hun stad/omgeving!

De race tegen de klok, de uitdagende raadsels en spannende opdrachten, zorgen ervoor dat de verschillende teams er helemaal voor gaan om deze City Escape te winnen.

Wist je dat...

Een citygame is steeds een goede keuze wanneer je geen nood hebt aan een eventlocatie.

Deze Casa de Dinero kunnen we in elke stad implementeren waardoor we perfect kunnen inspelen op jullie timing, locatie en budget. Casa de Dinero wordt gespeeld op door ons voorziene tablets. Nog zo makkelijk.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven