- Gezonde competitie -

AR Citygame – Casa de Dinero

Icoon duurtijd

2 - 2.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 250

La Casa de Dinero is een citygame op basis van augmented reality (AR). Terwijl je de mooiste plekjes van de stad ontdekt, speel je ook nog eens een meeslepende game waarbij je een bankoverval moet plegen! Laat de mysterieuze El Professor je leiden en plan je stoutmoedige overval zorgvuldig. Werk samen en maak geen fouten. De politie is immers alert en houd alles in de gaten …

Stressbestendigheid, oog voor detail, teamspirit, creativiteit en snelheid zijn maar enkele van de kenmerken die je team nodig zal hebben om zo veel mogelijk geld buit te maken. Maar kunnen de deelnemers de spanning aan?

Gewapend met een tablet en een rugzak vol attributen ga je op stap doorheen de stad van jouw keuze. Via de AR-technologieën werk je in de echte wereld, maar met virtuele elementen. Verzamel de nodige informatie en los de raadsels op. Hopelijk kan je de kluis kraken!

Waarom kiezen voor Casa de Dinero als teambuilding?

Veel van de ondernemingen die Casa de Dinero als citygame boeken, willen een stadstour combineren met een unieke teambuildingervaring, vooral wanneer er collega’s uit het buitenland op bezoek zijn. Bovendien biedt deze citygame lokale bedrijven vaak een nieuwe en frisse kijk op hun stad en omgeving!

De race tegen de klok, de uitdagende raadsels en de spannende opdrachten zorgen ervoor dat de deelnemende teams er helemaal voor gaan om deze City Escape te winnen.

Wist je dat...

Een citygame is altijd een goede keuze wanneer je geen specifieke eventlocatie nodig hebt.

Casa de Dinero kunnen we bovendien in elke stad implementeren, waardoor we perfect kunnen inspelen op jullie timing, locatie en budget. Deze teambuildingactiviteit wordt gespeeld op door ons voorziene tablets, zodat je als bedrijf aan niets hoeft te denken. Handig!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven