- Managing Change, Communicatie aanscherpen, Samenwerken aan 1 doel, Idea Shaker -

Climb Your Everest

Icoon duurtijd

3 - 4 uur

Icoon deelnemers

6 - 36

Een droom voor veel mensen : één keer in je leven de Mount Everest beklimmen. Met zijn 8848 meter is het de hoogste top ter wereld en hij werd jarenlang als onbeheersbaar beschouwd – totdat Sir Edmund Hillary en Sherpa Tenzing Norgay hem beklommen op 29 mei 1953. Sindsdien proberen steeds meer dappere bergbeklimmers het “dak van de wereld” te beklimmen.

Climb Your Everest is een “hands on” evenement, waarbij de deelnemers deze ongewone uitdaging aangaan. Ze zullen zelf ondervinden wat het is om deel uit te maken van de bergbeklimmersgemeenschap en dezelfde gevaren en successen ervaren als hun dappere collega’s ter plaatse: valpartijen, uitputting, lawines – en het opwindende gevoel van geluk op de top nadat ze met succes de berg hebben beklommen.

Situaties die vertaald kunnen worden naar de echte werkomgeving: het schijnbare gebrek aan middelen, scherpe deadlines, kansen en bedreigingen, de noodzaak om snel beslissingen te nemen, de tijdsdruk, angst, fysieke beperkingen en vele andere…

Welk team bereikt als eerste de top? Wat is de beste manier om de top van de Mount Everest te behalen : in competitie of in samenwerking met de andere teams?

Waarom kiezen voor Climb Your Everest als teamactiviteit?

Stimuleer de samenwerking in je team, versterk het vertrouwen en communiceer duidelijker met je collega’s.

Climb Your Everest biedt een waardevol leermoment voor de verdere ontplooiing van jouw team(s) binnen jouw bedrijf. Ervaar hoe jouw team nu al in elkaar zit en hoe het zich verder kan ontwikkelen, om goed voorbereid te zijn op de projecten en uitdagingen in de toekomst.

Wist je dat...

Moodmaker wel van een uitdaging houdt en een aantal collega’s zelf dromen om ooit eens een bergtop te beklimmen. Vandaar dat deze teamactiviteit ons zo aansprak en beschikken over de exclusieve licentie van Climb Your Everest.

 

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven