- Communicatie aanscherpen -

Communichaos

Icoon duurtijd

1 - 2 uur

Icoon deelnemers

10 - 100

Met behulp van gerichte en praktische opdrachten scherpen we de communicatievaardigheden aan en zetten we het nut van samenwerking in de verf. De opdrachten zijn op zich niet zo moeilijk, maar hebben één iets gemeenschappelijk: je kunt ze niet alleen oplossen. Daar is een team voor nodig! Samenwerken, communiceren, hulp vragen en hulp bieden zijn dan ook de kernwoorden van deze bijzondere hands-onervaring.

Tijdens Communichaos wordt duidelijk dat gebruik kunnen maken van je sterke punten je motivatie verhoogt.

Na iedere opdracht worden de teams anders ingedeeld (ook qua groepsgrootte) en volgt er een korte debriefing over hoe de deelnemers het er als nieuw samengesteld team hebben van afgebracht.

Waarom kiezen voor Communichaos als teambuilding?

Klanten kiezen voor Communichaos om op een luchtige manier het belang van samenwerking, taakverdeling, verbale en non-verbale communicatie enz in de kijker te zetten.

Daarbij wordt er niet zozeer gefocust op het resultaat, maar wel op de interactie tussen de deelnemers.
Communichaos is tegelijk geanimeerd en interactief. De deelnemers ervaren een gevoel van verbondenheid en speelse competitie, waarbij iedereen zijn of haar beste beentje kan voorzetten.

Wist je dat...

Moodmaker heeft Communichaos ontwikkeld voor bedrijven die op zoek zijn naar een ontspannen activiteit die het belang van samenwering centraal zet.

Deze teambuilding is snel in te zetten, bijvoorbeeld als meeting break of energizer, en bestaat zowel in een indoor versie als een outdoor variant.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven