- Communicatie aanscherpen, Samenwerken aan 1 doel, Message Creator, Idea Shaker -

The Factory

Icoon duurtijd

2.5 - 4 uur

Icoon deelnemers

12 - 300

Bij The Factory draait alles om klantbeleving en innovatie!

Jouw team wordt onderdeel van een chocoladefabriek die producten levert om aan de verwachtingen van een uitdagende klant te voldoen.

Na een uitdagende eerste ronde krijgen de fabrieksarbeiders de kans om hun fabriek opnieuw te ontwerpen om beter te voldoen aan de veranderende behoeften van hun klant.

Deze activiteit werkt perfect voor organisaties met meerdere belanghebbenden die allemaal betrokken zijn bij het leveren van een product of dienst aan een klant.

Waarom kiezen voor The Factory als teambuilding?

Bedrijven die deze activiteit kiezen, willen de interne coördinatie tussen belanghebbenden (of afdelingen) innoveren, of de verwachtingen van de klant beter beheren.

Als klantenbeleving op jouw radar staat, is dit een perfecte activiteit om deze boodschap op af te stemmen.

De activiteit werkt goed als een op zichzelf staande boodschap over het belang van klantenervaring, of als katalysator voor een diepere discussie over hoe we onze klantenervaring kunnen verbeteren.

Wist je dat...

Bij Moodmaker zijn we ervan overtuigd dat teambuilding zowel leuk als uitdagend kan zijn. Daarom is “The Factory” zo’n sterke activiteit. Het stimuleert prestaties via een leuke, energieke groepsactiviteit.

Wanneer meerdere fabrieken tegelijk produceren, komt alles in beweging. Er ontstaat een uitstekende dynamiek tussen de teams.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven