- Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie, Energisers & Meeting breaks -

Online Teambuilding – Animals on Mars

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 500

Animals on Mars is een online teambuilding waarin de deelnemers, die onderverdeeld zijn in teams, samenwerken om dieren naar het nieuw geterraformeerde Mars te sturen. Elke speler vervult een unieke rol en dus is samenwerking noodzakelijk om de raketten succesvol te lanceren. Echte astronautervaring niet vereist!

De spelers werken in kleine teams samen als kapitein, piloot, dierenarts of ingenieur. De tijd dringt, en dus moet er efficiënt samengewerkt worden om de missie tijdig te voltooien. Een volledig spel duurt ongeveer een uur en kan gespeeld worden door spelers gelijk waar op de aarde 🙂

Animals on Mars is snel aangeleerd en biedt leuke strategische keuzes. De teams krijgen keuze uit ontzagwekkende raketten en de meest uiteenlopende dieren, maar zullen ze er ook in slagen om Mars te veranderen van een koude woestijnwereld in een biodivers paradijs?

Waarom kiezen voor Animals on Mars als online teambuilding?

Deze online teambuilding wordt vaak ingezet om de werking van een team te analyseren. Na elke reeks worden de resultaten bekeken. Welk team heeft de beste strategie? Wie bezuinigt het meest? De reflectie na de laatste ronde levert bovendien bruikbare inzichten op over de dynamiek onder de collega’s.

Ook agile werken is gegarandeerd. Animals on Mars wordt gespeeld over zes missies en per team is er de mogelijkheid om van rol te wisselen. Dat zorgt niet alleen voor afwisseling, maar zorgt er ook voor dat elk teamlid in aanraking komt met de verschillende taken van de missie. Zo blijft het team wendbaar en wisselt de leiding. Wie is meer geschikt als gezagvoerder en wie is de betere ingenieur?

Wist je dat...

Net zoals At the Races kan deze teambuilding ook tijdens een realtime event geboekt worden. Via hun eigen smartphone gaan de deelnemers dan in verschillende teams aan het werk om op strategische manier zo veel mogelijk dieren naar Mars te sturen. Iedereen kan live de tussenstand en de resultaten meevolgen. Heel meeslepend en ongelooflijk leerrijk!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven