- Energizers & Meeting breaks, Online -

Online Teambuilding – Animals on Mars

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 500

Animals on Mars is een online team building game waarin spelers, onderverdeeld in teams, samenwerken om dieren naar het nieuw geterraformeerde Mars te sturen. Elke speler neemt een unieke rol aan en dus is samenwerking noodzakelijk om jullie raketten te lanceren. Geen echte astronaut ervaring vereist!

De spelers werken in kleine teams en nemen elk de rol aan van Kapitein, Piloot, Dierenarts of Ingenieur. De tijd dringt, dus de teams moeten effectief samenwerken om hun missie op tijd te voltooien. Elk volledig spel duurt ongeveer een uur van begin tot eind, en kan worden gespeeld door spelers op afstand vanaf elke plek op de Aarde :-).

Het spel is snel te leren, met leuke strategische keuzes. Met een verscheidenheid aan ontzagwekkende raketten en een keuze aan dieren om te redden, zullen teams Mars kunnen veranderen van een koude woestijnwereld in een paradijs met biodiversiteit.

Waarom kiezen voor Animals on Mars als online teambuilding?

Deze online teambuilding wordt vaak ingezet om de werking van een team te analyseren. Na elke reeks worden de resultaten bekeken. Welk team heeft de beste strategie? Wie bezuinigt het meest? De reflectie na de laatste ronde levert spannende inzichten op over de dynamiek onder de collega’s.

Ook Agile werken is gegarandeerd. Animals on Mars wordt gespeeld over zes missies. Per team is er de mogelijkheid om van rol te wisselen. Dit zorgt niet alleen voor afwisseling, maar laat elk teamlid ook in aanraking komen met de verschillende taken van de missie. Zo blijft het team wendbaar en wisselt de leiding. Wie is meer geschikt als aanvoerder en wie is de betere ingenieur?

Wist je dat...

Net zoals At the Races kan deze teambuilding ook tijdens een real time event geboekt worden. Via jouw eigen smartphone gaan jullie dan in verschillende teams aan het werk om strategisch zoveel mogelijk dieren naar Mars te zenden. Iedereen kan live de tussenstand en de resultaten meevolgen. Heel meeslepend en zeer leerrijk!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven