- Just for fun, Energizers & meeting breaks, Online -

Online Teambuilding – At the Races

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

At the Races is een unieke online teambuilding ontworpen om spelers te laten juichen, weddenschappen te plaatsen en paarden te trainen of te saboteren met alle spanning die je op een paardenrenbaan zou vinden! Je kunt de strategie bespreken met je team en dan je paard aanmoedigen met de rest van de deelnemers als de race wordt gelopen.

Het evenement begint met een twee minuten durende video waarin de sfeer wordt geschetst en wordt uitgelegd hoe het spel gespeeld moet worden. Het spel is eenvoudig en elke speler heeft de keuze uit slechts drie acties. Maar hoe en wanneer je je acties uitvoert, hoe je ze coördineert met je teamgenoten en hoe je reageert op wat de andere teams doen, beïnvloedt de uitkomst van de race en betekent dat geen twee wedstrijden ooit hetzelfde zijn.

At the Races is snel te leren en leuk om te spelen. Hoewel iedereen individueel speelt en zijn eigen acties kiest, bewijst het spel consequent dat teams die hun acties samen plannen en coördineren het meest succesvol zijn – en wie houdt er niet van om te winnen?

Waarom kiezen voor At the Races als online teambuilding?

Wil je een uniek en entertainend online game? At the Races is zo enorm meeslepend en spannend, nét alsof je echt op de paardenrennen aanwezig bent. Deze online teambuilding wordt vaak ingezet als break of als afsluiter op een vrijdagavond. Pure fun maar ook strategisch denken vormen een onderdeel van deze online game.

Wist je dat...

At the Races hebben we ook in een In Person variant. Op die manier kunnen jullie samen ‘live’ genieten van de paardenrennen. Alles gebeurt nog steeds online maar dan via jouw eigen smartphone. De race zelf wordt vertoond op een groot scherm. Ideaal als meetingbreak of tijdens een aperomoment!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven