- Energisers & Meeting breaks -

Online Teambuilding – At the Races

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

At the Races is een unieke online teambuilding die speciaal ontwikkeld is om spelers de spanning van een echte paardenrenbaan te laten beleven, waarbij ze paarden trainen, weddenschappen plaatsen en andere teams saboteren! Bepaal je strategie met je team en zit samen met de rest van de deelnemers op het puntje van je stoel als de race van start gaat.

Het evenement begint met een twee minuten durende video waarin de sfeer wordt geschetst en de deelnemers uitleg krijgen over het spel. At the Races werkt heel eenvoudig: elke speler heeft keuze uit slechts drie acties. Maar hoe en wanneer je je acties uitvoert, hoe je ze coördineert met je teamgenoten en hoe je reageert op wat de andere teams doen beïnvloedt het verloop van de race en zorgt er ook voor dat geen twee wedstrijden ooit hetzelfde zijn.

At the Races is snel aangeleerd en erg leuk om te spelen. Hoewel iedereen individueel speelt en zijn of haar eigen acties kiest, bewijst het spel keer op keer dat teams die hun acties samen plannen en coördineren het meest succesvol zijn – en wie houdt er niet van om te winnen?

Waarom kiezen voor At the Races als online teambuilding?

Ben je op zoek naar een unieke en entertainende online game? At the Races is ongelooflijk meeslepend en spannend, net alsof je echt op de paardenrenbaan aanwezig bent. Deze online teambuilding wordt vaak ingezet als break of als afsluiter op een vrijdagavond. Pure fun, maar ook strategisch nadenken zijn de basiselementen van deze online game.

Wist je dat...

At the Races organiseren we ook in een in-personvariant. Op die manier kunnen jullie samen ‘live’ genieten van de paardenrennen. Alles gebeurt nog steeds online, maar dan via de eigen smartphone. De race zelf wordt vertoond op een groot scherm. Ideaal als meetingbreak of tijdens een aperomoment!

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven