- Just for Fun, Gezonde competitie, Online -

Online Teambuilding – Codecrackers 3D

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

In de snel veranderende wereld van vandaag is de snelheid waarop teams kunnen samenwerken om problemen op te lossen belangrijker dan ooit.

Codecrackers is een online teambuilding waarbij we je team verschillende uitdagingen voorschotelen en zo het creatief denken stimuleren. Teams moeten samenwerken, aanwijzingen oplossen, patronen ontdekken en geheimen ontrafelen.

Deze virtuele teambuilding neemt daarenboven iedereen mee in een full immersive 3D omgeving waardoor het spel bijzonder boeiend en meeslepend is.

Waarom kiezen voor CodeCrackers als online teambuilding?

Code Crackers wordt gekozen door bedrijven die het probleemoplossend denken van hun thuiswerkende teams wensen aan te scherpen. De raadsels in Code Crackers nodigen de deelnemers uit om out of the box te denken.

Codecrackers is een een niet-lineaire escape room teambuilding. Dit wilt zeggen dat de deelnemers vrij zijn om hun eigen koers uit te stippelen.

Wist je dat...

Het online platform waarop Codecrackers (en andere virtuele teambuilding activiteiten) draait, is ontwikkelt door een netwerk van Europese teambuilding agentschappen.

Ook Moodmaker is een drijvende kracht achter dit platform. Dit betekent dat we niet van externe ontwikkelaars afhankelijk zijn om het platform aan te passen of te voorzien van nieuwe features. Zo kunnen we nog beter inspelen op de noden van onze klanten.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven