- Gezonde competitie -

Online Teambuilding – Codecrackers 3D

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

In de snel veranderende wereld van vandaag is de snelheid waarmee teams kunnen samenwerken om problemen op te lossen, belangrijker dan ooit.

Codecrackers is een online teambuilding waarbij we je team verschillende uitdagingen voorschotelen en zo het creatief denkproces stimuleren. De deelnemers moeten daarbij samenwerken, aanwijzingen oplossen, patronen ontdekken en geheimen ontrafelen.

Deze virtuele teambuilding dompelt bovendien iedereen onder in een full immersive 3D-avontuur, waardoor het spel bijzonder boeiend en meeslepend is.

Waarom kiezen voor CodeCrackers als online teambuilding?

Code Crackers wordt gekozen door bedrijven die het probleemoplossend vermogen van hun thuiswerkende teams willen aanscherpen. De raadsels in Code Crackers stimuleren de deelnemers bovendien uit om outside the box te denken.

Codecrackers is een teambuilding in de vorm van een niet-lineaire escaperoom. Dat wil zeggen dat de deelnemers vrij zijn om hun eigen koers uit te stippelen.

Wist je dat...

Het online platform waarop Codecrackers (net als andere virtuele teambuilding activiteiten) draait, is ontwikkelt door een netwerk van Europese teambuilding agentschappen.

Ook Moodmaker is een drijvende kracht achter dit platform. Dat betekent dat we niet van externe ontwikkelaars afhankelijk zijn om het platform aan te passen of te voorzien van nieuwe features. Zo kunnen we nog beter inspelen op de behoeften en wensen van onze klanten.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven