- Gezonde competitie, Online -

Online Teambuilding – Mission to Mars

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

Mission to Mars is een bijzonder entertainende online teambuilding waarbij jouw groep een grote hoeveelheid aan informatie op een efficiënte wijze dient te verzamelen en analyseren.

Hoe communiceert jouw team online?

Hoe nemen jullie beslissingen in de virtuele omgeving?

Wat kunnen jullie doen om jullie virtuele teamprestaties te verbeteren?

Teams moeten al hun vaardigheden die ze nodig hebben om te werken op afstand gebruiken om een reeks steeds moeilijker wordende taken op te lossen.

Klinkt allemaal heel serieus maar zo’n online activiteit gaat zeker en vast ook gepaard met de nodige portie fun!

Waarom kiezen voor Mission to Mars als online teambuilding?

Bedrijven die voor dit programma kiezen, willen meestal de vaardigheden van hun teams op het gebied van virtuele samenwerking en werken op afstand verder ontwikkelen of verbeteren.

Deze online teambuilding werd ontworpen om gemakkelijk met grote groepen tot 2000 personen te kunnen samenwerken.

Desgewenst kan er een (uitgebreide) debriefing worden voorzien. Hoe is er gescoord op vlak van communicatie? Strategie? …

 

Wist je dat...

Mission to Mars was in 2020 één van onze eerste online teambuilding activiteiten die we hebben gelanceerd tijdens Corona. Was meteen een schot in de roos want deze online activiteit gaat verder dan gewoon puur fun. In tijden van Corona was dit een zeer welkome tool om teams virtueel beter met elkaar te laten samenwerken. Niet alleen tijdens Corona werd deze activiteit ingezet, nu nog wordt deze online teambuilding vaak gespeeld door internationale teams.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven