- Gezonde competitie -

Online Teambuilding – Mission to Mars

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

Mission to Mars is een bijzonder entertainende online teambuilding, waarbij de deelnemers zo efficiënt mogelijk een grote hoeveelheid informatie moeten verzamelen én analyseren.

Hoe communiceert jouw team online?

Hoe nemen jullie beslissingen in een virtuele omgeving?

Wat kunnen jullie doen om jullie virtuele teamprestaties te verbeteren?

De deelnemers moeten alle vaardigheden inzetten waarover ze beschikken om te werken op afstand, en daarbij een reeks taken oplossen waarvan de moeilijkheidsgraad blijft toenemen.

Klinkt allemaal heel serieus en ingewikkeld, maar deze online activiteit gaat ook gepaard met de nodige portie fun!

Waarom kiezen voor Mission to Mars als online teambuilding?

Bedrijven die voor dit programma kiezen, willen meestal de vaardigheden van hun teams op het gebied van virtuele samenwerking en werken op afstand verder ontwikkelen of verbeteren.

Deze online teambuilding is specifiek ontwikkeld om vlot met grote groepen tot 2000 personen te kunnen samenwerken.

Om de resultaten nog tastbaarder te maken kan er een achteraf een (uitgebreide) debriefing worden voorzien: hoe is er gescoord op het vlak van communicatie? Welke strategische keuzes zijn er gemaakt? …

Wist je dat...

Mission to Mars was in 2020 een van de eerste online teambuilding activiteiten die we hebben gelanceerd, in volle coronaperiode. Het concept bleek meteen een schot in de roos omdat de activiteit veel meer biedt dan fun alleen. Tijdens de COVID-19-epidemie was het bovendien een zeer welgekomen tool om teams virtueel beter met elkaar te laten samenwerken. Ook vandaag blijft Mission to Mars een populaire teambuilding. Deze online activiteit leent zich immers bij uitstek voor internationale teams en deelnemers die zich op verschillende locaties bevinden.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven