- Indoor -

Team Tactics

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

12 - 80

Team Tactics kent slechts 1 eenvoudige regel : Maximaliseer de waarde van je chips.

Elke groep probeert met de uitgedeelde chips het hoogste aantal punten in het spel te behalen. Hiertoe wisselen de teams informatie en/of chips uit maar niet iedereen weet hoeveel elke kleur waard is, welke combinaties mogelijk zijn en… of de verkregen informatie correct is.

Houdt jouw strategie zijn beloften tot het einde of mis je belangrijke informatie?

Waarom kiezen voor Team Tactics als teambuilding?

Bedrijven die voor Team Tactics kiezen, zijn op zoek naar een korte activiteit die de nood van teams weerspiegelt om agile, responsief en aanpasbaar te zijn.

Team Tactics creëert een zeer competitieve omgeving waarbij volgende twee boodschappen aan bod komen : “Kansen zijn overal, als jij ze niet grijpt, doen je concurrenten het wel!” en “De grootste uitdaging is niet verandering op zich, maar het vermogen om er een antwoord op te bieden.”.

Wist je dat...

Team Tactics lijkt misschien het op het eerst zicht op een kruising tussen Yahtzee en Poker. Je moet de waarde van de chips – en de combinaties – trachten te achterhalen. Hiertoe onderhandel je met andere teams… of bluf je doorheen het spel. Team Tactics begint meestal heel afwachtend, maar daar komt al gauw verandering in en plots zie je werkelijk iedereen rondlopen, onderhandelen en allianties bouwen.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven