- Managing Change, Communicatie aanscherpen, Energisers & Meeting breaks, Just for Fun -

Team Tactics

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

12 - 80

Team Tactics kent slechts één eenvoudige regel: Maximaliseer de waarde van je pokerchips.

Elke groep probeert met de uitgedeelde chips het hoogste aantal punten te behalen in het spel. Hiertoe wisselen de teams informatie en/of chips uit, maar niet iedereen weet hoeveel elke kleur waard is, welke combinaties mogelijk zijn en… of de verkregen informatie wel correct is!

Lost jouw strategie zijn beloften in tot het einde of loop je onderweg toch belangrijke informatie mis?

Waarom kiezen voor Team Tactics als teambuilding?

Bedrijven die voor Team Tactics kiezen, zijn op zoek naar een korte activiteit die de behoefte van teams weerspiegelt om agile, responsief en flexibel te zijn.

Team Tactics creëert een zeer competitieve omgeving, waarin de volgende twee kernboodschappen centraal staan: “Kansen vind je overal. Als jij ze niet grijpt, doen je concurrenten het wel!” en “De grootste uitdaging is niet verandering op zich, maar het vermogen om er een antwoord op te bieden.”

Wist je dat...

Team Tactics lijkt misschien op het eerst zicht op een kruising tussen yahtzee en poker. Je moet de waarde van de chips – en de combinaties – trachten te achterhalen. Hiertoe onderhandel je met andere teams … of bluf je je een weg doorheen het spel. Team Tactics begint meestal heel afwachtend, maar daar komt al snel verandering in en plots zie je werkelijk iedereen rondlopen, onderhandelen en allianties bouwen.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven