- Communicatie aanscherpen, Samenwerken aan 1 doel, Indoor -

The Mouse Trap Game

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 60

Samen met jouw team bouw je een reeks grote houten constructies die een verbazingwekkende kettingreactie uitvoeren als ze in de juiste volgorde zijn geplaatst, waarbij elk apparaat het volgende op een ingenieuze manier activeert. Als teams alles goed doen, wordt het laatste stuk geactiveerd en valt het gewicht van één ton op de rat.

De structuren zijn best indrukwekkend, sommige zelfs 1m80 hoog. Door de afmetingen van deze constructies, is teamwerk aan de orde.

De Mouse Trap is een activiteit waarbij het idee van connectiviteit letterlijk wordt genomen en die alle groepen met elkaar verbindt.

Waarom kiezen voor de Mouse Trap Game als teambuilding?

The Mouse Trap Game is een teamevent waarbij de nadruk ligt op samenwerken, eerder dan competitie. Teams moeten hun vindingrijkheid gebruiken om te bepalen in welke volgorde de machines worden ingezet. Dit betekent dat het eindresultaat een weergave is van hun inspanningen, inventiviteit en communicatie.

Het interessante aan The Mouse Trap Game is dat teams zich bewust zijn van het grotere geheel, omdat elke structuur op de juiste manier moet worden gebouwd en in de juiste positie moet worden geplaatst om alles te laten werken.

Wist je dat...

De inspiratie voor Mouse Trap kwam van het alom bekende bordspel Muizenval. We hebben het idee aangepast naar een corporate context. We kunnen je alvast vertellen dat ons team van Moodmakers enorm veel plezier heeft gehad in het ontwikkelen constructies.

Deze constructies zijn helemaal zelf ontworpen én uitgebreid getest, met de nodige hilariteit! Het design heeft die typische Moodmaker uitstraling : strak, solide en herbruikbaar.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven