- Communicatie aanscherpen, Samenwerken aan 1 doel -

The Mouse Trap Game

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 60

Samen met je team bouw je aan een reeks grote houten constructies, die voor een verbazingwekkende kettingreactie zorgen als ze in de juiste volgorde worden geplaatst. Elk apparaat activeert daarbij op ingenieuze manier het volgende in de rij. Als de teams alles goed doen, wordt het laatste stuk geactiveerd en valt het gewicht van één ton op de rat.

De structuren ogen indrukwekkend en sommige halen een hoogte van wel 1,80 meter. Door die imposante afmetingen is teamwerk een echte must!

De Mouse Trap is een activiteit waarbij het idee van connectiviteit letterlijk wordt genomen en die alle groepen met elkaar verbindt.

Waarom kiezen voor de Mouse Trap Game als teambuilding?

The Mouse Trap Game is een teamevent waarbij de nadruk eerder ligt op samenwerken dan op competitie. De teams moeten hun vindingrijkheid gebruiken om te bepalen in welke volgorde de machines worden ingezet. Dat betekent dat het eindresultaat een unieke weergave is van hun inspanningen, inventiviteit en communicatie.

Het interessante aan The Mouse Trap Game is dat de teams zich telkens bewust zijn van het grotere geheel, omdat elke structuur op de juiste manier moet worden gebouwd en in de juiste positie moet worden geplaatst om alles te laten werken.

Wist je dat...

De inspiratie voor The Mouse Trap Game haalden we bij het alom bekende bordspel Muizenval. We hebben het concept vervolgens aangepast naar een corporate context en kunnen je alvast vertellen dat het Moodmaker-team enorm veel plezier heeft gehad bij het bedenken en creëren van de constructies!

Alle constructies zijn zelf ontworpen én uitgebreid getest, wat vaak met de nodige hilariteit gepaard ging! Het design heeft ook die typische Moodmaker-uitstraling: strak, solide en herbruikbaar.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven