- Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie -

Get The Code

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 200

Dé ontwikkeling van een nieuw zwevend skateboard, het hoverboard wordt werkelijkheid! Het technologiebedrijf Swoopeo staat op het punt deze nieuwe technologie op de markt te brengen, wanneer er iets onverwachts gebeurt.

Kunnen jij en jouw collega’s het bedrijf Swoopeo redden van deze ramp? Of zal één van de andere teams het beter doen?
Puzzels, raadsels en opdrachten kunnen alleen samen worden opgelost en de tijd is jouw tegenstander.

Buiten? Binnen? Het maakt niet uit! Het team escape spel “Get the CODE” kan worden aangepast aan de wensen en behoeften van jouw team.

Waarom kiezen voor Get The Code als teambuilding?

Bedrijven die voor Get The Code kiezen, zijn op zoek naar een spannende en competitieve activiteit. Get the Code is een Team Escape Game waarbij competitie, samenwerking en communicatie enorm belangrijk zijn om het spel tot een goed einde te brengen.

Een teamevent is meer dan alleen samen plezier maken. Het gaat er altijd om elkaar beter te leren kennen en om op een flexibele manier samen te werken. Deze ervaringen worden desgewenst tijdens een reflectieronde getoetst en vertaald naar het dagelijkse werk.

Wist je dat...

Escape rooms zijn nog steeds zeer populair. En juist daarom hebben we deze mobiele Escape Room ontwikkeld om zowel indoor als outdoor te organiseren. En ook grote groepen kunnen aan de slag tijdens deze Escape Game.

Get The Code heeft een spannend bedrijfsthema waarbij je als team/bedrijf onmiddellijk wordt meegezogen in het verhaal.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven