- Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie, Online -

Online Teambuilding – Beat the Hacker 3D

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

Je bedrijf is gehackt! Het IT-systeem is verlamd, de gegevens zijn versleuteld. Gelukkig was de hacker onvoorzichtig en heeft hij zijn sporen achtergelaten. Welk team zal erin slagen om de servers van het bedrijf opnieuw te activeren en alle gegevens binnen de gegeven tijd op te slaan?

Op de drie verdiepingen van het virtuele kantoorgebouw moet het team verschillende taken uitvoeren om nieuwe kamers te ontgrendelen en het IT-systeem weer aan de praat te krijgen. Beweeg vrij rond in het 3D kantorencomplex en los samen met je collega’s puzzels op, waarvan de aanwijzingen over meerdere kamers zijn verdeeld.

Waarom kiezen voor Beat the Hacker als online teambuilding?

Als je als bedrijf op zoek bent naar een Online Escape Room dan is Beat the Hacker zeker aan te bevelen.

Verschillende taken moeten uitgevoerd worden, problemen opgelost, analytisch denken,…. dit zijn maar een paar van de skills die nodig zijn om deze escape room tot een goed einde te brengen.

Wist je dat...

Beat the Hacker is zonder twijfel de meest populaire online teambuilding. Deze game heeft het allemaal. Fun, actief, in groep, een prachtige 3D omgeving en… evenwichtige raadsels die beroep doen op iedereen in het team.

Werkt zonder downloads en met jullie videoconferentie-tool (Zoom, Teams, Webex,…).

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven