- Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie -

Online Teambuilding – Beat the Hacker 3D

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

Je bedrijf is gehackt! Het volledige IT-systeem ligt plat en de gegevens zijn versleuteld. Gelukkig was de hacker onvoorzichtig en heeft hij sporen achtergelaten. Welk team zal erin slagen om de servers van het bedrijf weer op te starten en alle gegevens binnen de beschikbare tijd veilig op te slaan?

Op de drie verdiepingen van een virtueel kantoorgebouw moet het team verschillende taken uitvoeren om nieuwe kamers te ontgrendelen en het IT-systeem weer aan de praat te krijgen. Beweeg je vrij door het 3D-kantorencomplex en los samen met je collega’s puzzels op waarvan de aanwijzingen over meerdere kamers zijn verdeeld.

Waarom kiezen voor Beat the Hacker als online teambuilding?

Als je als bedrijf op zoek bent naar een Online Escape Room, dan is Beat the Hacker zeker aan te bevelen.

De deelnemers moeten diverse taken uitvoeren, problemen oplossen, analytisch nadenken, samenwerken, en dat zijn nog maar enkele van de skills die nodig zijn om deze escaperoom tot een goed einde te brengen!

Wist je dat...

Beat the Hacker is zonder twijfel onze meest populaire online teambuilding. Deze game heeft het dan ook allemaal! Fun, actief, in groep, een prachtige 3D-omgeving en … evenwichtige raadsels die een beroep doen op de vaardigheden van alle deelnemers in het team.

Bovendien werkt deze teambuilding zonder downloads en wordt de activiteit naadloos geïntegreerd in de videoconferentie-tool van de onderneming (Zoom, Teams, Webex…).

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven