- Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie, Online -

Online Teambuilding – Wabar

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

De Geheime stad Wabar is een online teambuilding waarbij teams een complexe opdracht tot een goed einde moeten brengen. Onderverdeeld in verschillende teams gaan jullie op zoek in de stad naar de juiste informatie om een aantal vragen te kunnen beantwoorden.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen “on the same page” is? Welke tools kan je gebruiken om tot een oplossing te komen? Hoe structureer je zoveel informatie op zo’n korte tijd?

Een learning game gecombineerd mét fun waarbij je de strategische denk- en uitvoeringsmogelijkheden van jouw teams kan vergelijken.

Na tal van online teamevents, merken we dat veel teams nog steeds moeilijkheden ondervinden om virtueel samen te werken. De Geheime Stad Wabar is een teambuildingactiviteit die je uitdaagt, een online teambuilding met brains!

Waarom kiezen voor Wabar als online teambuilding?

Wabar is ontwikkeld voor klanten die op zoek zijn naar een teambuildingactiviteit met een specifieke focus op samenwerking. De activiteit maakt gebruik van het verzamelen en afstemmen van informatie als belangrijkste spelmechanisme en laat teams zien hoe virtuele prestaties kunnen worden verbeterd. De activiteit is ook geoptimaliseerd voor grote groepen. Met eenvoudig te volgen instructies, maar boeiende gameplay is deze online game eenvoudig uit te voeren en zeer leuk voor de deelnemers.

Wist je dat...

Een online teambuilding begeleiden, was voor de Moodmakers een nieuwe ervaring. Op korte tijd zijn we ook door een leerproces moeten gaan. Nét zoals bedrijven die heel snel moesten schakelen om het online gebeuren bij al hun collega’s te implementeren. Ook jullie moesten leren om optimaal virtueel met elkaar te communiceren.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven