- Communicatie aanscherpen, Gezonde competitie -

Online Teambuilding – Wabar

Icoon duurtijd

1 - 1.5 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

De Geheime Stad Wabar is een online teambuilding waarbij teams een complexe opdracht tot een goed einde moeten brengen. Onderverdeeld in verschillende teams gaan jullie in de stad op zoek naar de juiste informatie om een aantal vragen te kunnen beantwoorden.

Hoe zorg je ervoor dat iedereen ‘on the same page’ is? Welke tools kun je gebruiken om tot een oplossing te komen? En hoe structureer je zo veel informatie op zo’n korte tijd?

Een learning game gecombineerd mét fun, waarbij je de strategische denk- en uitvoeringsmogelijkheden van je teams kunt vergelijken.

Na de organisatie van talloze online teamevents merken we dat veel teams nog altijd moeilijkheden ondervinden om virtueel samen te werken. De Geheime Stad Wabar is daarom een teambuildingactiviteit die je uitdaagt, een online teambuilding met brains!

Waarom kiezen voor Wabar als online teambuilding?

Wabar is ontwikkeld voor klanten die op zoek zijn naar een teambuildingactiviteit waarbij de focus specifiek op samenwerken ligt. De activiteit maakt gebruik van het verzamelen en afstemmen van informatie als belangrijkste spelmechanisme en laat teams zien hoe virtuele prestaties kunnen worden verbeterd. Wabar is bovendien geoptimaliseerd voor grote groepen. Met eenvoudig te volgen instructies en een boeiende gameplay is deze onlinegame eenvoudig uit te voeren en bijzonder leuk voor de deelnemers.

Wist je dat...

Niet zo heel lang geleden was een online teambuilding begeleiden voor de Moodmakers een nieuwe ervaring. Op korte tijd hebben we een heel leerproces moeten doorlopen, net zoals bedrijven de voorbije tijd heel snel moesten schakelen om het online gebeuren bij al hun collega’s te implementeren. Leren om in deze virtuele wereld optimaal met elkaar te communiceren en samen te werken, is vandaag dan ook een echte must

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven