- Samenwerken aan 1 doel, Energisers & Meeting breaks, Just for Fun -

Haka Workshop

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

Deze Haka Workshop is een indrukwekkende activiteit die je medewerkers niet snel zullen vergeten! De Haka is ontstaan bij de Maori en werd wereldwijd bekend door het Nieuw-Zeelandse All Blacks-rugbyteam, die deze rituele dans gebruiken om het respect van hun tegenstanders te winnen voor het begin van de wedstrijden, en hun kracht en eenheid aan te tonen.

De Haka bestaat uit een reeks gebaren, vaak beginnend vanuit een door de knieën gebogen spreidstand. Met behulp van bewegingen, de stem en gelaatsuitdrukkingen brengt het team vervolgens ondubbelzinnig en luid de boodschap over: wij zijn winnaars!

Waarom kiezen voor de Haka als teambuilding?

De Haka Workshop wordt door bedrijven vaak ingezet als kick-offevent of als energizer.

Deze unieke ervaring heeft telkens weer een ongelooflijk inspirerend en motiverend effect en creëert een geweldig groepsgevoel. De Haka samen met je team uitvoeren toont eenheid, kracht en kameraadschap #oneteam. De Haka staat op die manier symbool voor zelfzekerheid, vastberadenheid en de wetenschap dat je als team elke uitdaging aankunt.

De Haka geeft je team bovendien letterlijk zuurstof en is zo prima als meetingbreak. Een half uurtje energie tanken om er dan weer volop in te vliegen!

Wist je dat...

Moodmaker organiseert zowel Haka Workshops voor kleine teams van tien personen als grote groepen van meer dan 1500 personen.

Hoe groot (of hoe klein) de groep ook is, deze rituele dans zorgt telkens weer voor een bijzonder kippenvelmoment. De kracht die uitgaat van een groep die eenheid toont, is onvergetelijk. Dit is immers exact wat een groep tot groep maakt: dat elk individu zich identificeert met het geheel.

Wedden dat je tot maanden na het event nog “Ka mate, ka mate!” zult horen in de wandelgangen?

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Close popup | Moodmaker
Close popup | Moodmaker

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven