- Energizers & meeting breaks, Outdoor, Indoor -

Haka Workshop

Icoon duurtijd

0.5 - 1 uur

Icoon deelnemers

10 - 2000

Deze Maori Haka-workshop is een indrukwekkende activiteit die jouw medewerkers niet snel zullen vergeten. De Haka werd beroemd gemaakt door het Nieuw-Zeelandse rugbyteam: All Blacks, ze gebruiken het om het respect van hun tegenstanders te winnen voor het begin van de wedstrijden, en het demonstreren kracht en eenheid.

De Haka bestaat uit een reeks van gebaren, vaak beginnend vanuit een door de knieën gebogen spreidstand. Met lichaam, stem en gezichtsuitdrukkingen drukt het team ondubbelzinnig en luid uit: we zullen winnen!

Waarom kiezen voor de Haka als teambuilding?

De Haka Workshop wordt door bedrijven ingezet als kick-off teamevent of als energizer.

De Haka werkt altijd inspirerend, motiverend en creëert een geweldig groepsgevoel. De Haka samen met je team uitvoeren toont eenheid, kracht, kameraadschap #oneteam. De Haka als symbool dat je niet bang bent van je tegenstander of concurrent.

De Haka geeft ook letterlijk zuurstof en is zo prima als meetingbreak. Een half uurtje energie tanken om er dan terug in te vliegen.

Wist je dat...

Moodmaker heeft de Haka uitgevoerd voor kleine groepen van 10 personen en voor grote groepen van meer dan 1.500 personen.

Hoe groot (of hoe klein) de groep ook is, de haka is telkens een bijzonder kippenvelmoment. De kracht die uitgaat van een groep die eenheid toont, is memorabel. Want dit is exact wat een groep tot groep maakt, dat elk individu zich identificeert met het geheel.

En… wedden dat je tot maanden na het event nog “Ka mate” zal horen in de wandelgangen.

Wil jij scoren bij je collega’s? Contacteer ons meteen!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

    Inschrijven